• Leveringen binnen 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Veilig betalen

VERZENDING

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering  1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling, tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Afhaling is bij de meeste artikelen ook mogelijk.  Vermeld dit bij uw bestelling onder opmerkingen indien u dit verkiest.

Goedkope/gratis verzending
De standaard verzendkosten voor België en Nederland zijn € 5,95 per order en gratis vanaf € 40.

We versturen je bestelling op werkdagen altijd binnen de 24 uur. Jouw pakje komt met de postbode of met de pakketbezorger, afhankelijk van de grote van het pakket.  Je krijgt altijd een T&T om de zending mee te volgen. Wil je de bestelling naar een ander adres buiten België of Nederland laten versturen?
Stuur dan een e-mail naar  mooirbymir@gmail.com of neem contact op via het contactformulier zodat we de verzendkosten voor je kunnen berekenen.

OMRUILING/RETOUR

De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt.

Het artikel moet in de originele verpakking zitten, mag niet gedragen zijn, en de labels moeten er nog aan zitten.

Als je het pakket terugstuurt zonder het label eraan te laten, heb je geen recht op terugbetaling .

Artikelen die je niet kan routerneren zijn cadeaubonnen.

De verzendkosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant (mits fout geleverd).

Bewaar altijd je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets mis gaat.

Hou je factuur ook minstens de gehele garantieperiode goed bij.

Belangrijk: Volg altijd de juiste stappen voor een retour.

 

GARANTIE

Het gebeurt wel eens dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op de garantie. Indien het gebrek een fabrieksfout is en binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Wettelijk heb je 2 jaar fabrieksgarantie op aangekochte artikelen, 

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag en verzendingskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen tussen de € 2,95 en € 7.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en goed verpakt aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail mooirbymir@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepings Formulier Mooirbymir
Word – 22,0 KB 71 downloads